Presterenop topniveau

Delight Catering weet de juiste toon te zetten in iedere ambiance. Of dit nu in een feesttent of een omgetoverde bedrijfsruimte of op één van onze locaties is. Het team van Delight Catering presteert op topniveau, zowel ter plaatse in eigen keuken als op locatie voor groepen vanaf minimaal vijftig- tot een duizendtal personen.

Puur en ontspannen genieten kan alleen als alle onderdelen van de gewenste activiteit goed op elkaar aansluiten. Samen met de opdrachtgever bespreken wij alle wensen en ideeën om zo tot een geslaagd evenement te komen. Niet weg te denken hierbij zijn de bijzondere culinaire invulling, onze vriendelijke en attente bediening.

Delight Catering is een creatief en flexibel bedrijf en is van origine een familie bedrijf die groot geworden is door inzet, lef en flexibele werkwijze die u door ons gehele bedrijf terug kunt vinden. Wat ons uniek maakt is de inzet en service die wij bieden in verhouding van de prijs & kwaliteit. Deze combinatie wordt gewaardeerd door al onze gasten en is zeer interessant voor onze klanten. Tevens zijn wij een vaste cateraar van Stadsherstel N.V., waarvoor wij in elk van hun locaties invulling geven aan seminars, huwelijksfeesten, congressen, evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast verzorgen wij de catering voor diverse evenementen zoals het jaarlijkse evenement: WK Amsterdam waar wij jaarlijks meer dan 25.000 personen mogen ontvangen.

Ons assortiment