Trendy of klassieke borrelhapjes in Amsterdam

Luxe borrelhapjes Amsterdam bestelt u voor grote of kleine groepen bij Delight Catering. Bij Delight Catering uit Amsterdam kiest u voor borrelhapjes op topniveau. Dat doen we door:

Aan grote en kleine bedrijven in Amsterdam leveren wij borrelhapjes van feestelijk klassiek tot vrij eenvoudig. Kies uit tapas, sushi, luxe canapés of amuses. Door een keur aan eigenwijze gerechtjes uit de wereldkeuken weet u zeker dat u uw gasten altijd verwend. Kijk op de website voor foto’s van onze borrelhapjes of volg onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/DelightCatering

Borrelhapjes Amsterdam
Borrelhapjes Amsterdam

Borrelhapjes Amsterdam van de vakbekwame professionals van Delight Catering staan voor u klaar!

Delight Catering uit Amsterdam verzorgt graag de culinaire invulling met borrelhapjes voor uw evenement of party. Doordat wij elkaar goed kennen, als familiebedrijf, zijn we uitstekend op elkaar ingewerkt. Kies voor topkwaliteit catering van Delight Catering ook bij:

Voor groepen vanaf 50 personen tot evenementen met duizenden mensen verzorgen wij alles wat u nodig heeft. Van tafelgarnituren zoals nootjes, roomboterkoekjes, olijven tot luxe canapés. Ook hebben wij versnaperingen voor de lekkerbek, de zogenaamde amuses. Altijd verrassend, altijd voor ieder wat wils. Het is gewoon heel simpel, wij houden van ons vak!

Contact voor borrelhapjes bij feest of evenement

Zowel zakelijk als privé kunt u bij ons naar de mogelijkheden vragen. Wij nemen snel contact met u op als u online een offerte aanvraagt of een vraag stelt. Mogen wij u verrassen met de lekkerste borrelhapjes ‘in town’? Graag!

Ons assortiment