BBQ in Amsterdam? Delight Catering zorgt op maat!

BBQ Catering Amsterdam. Wilt u een veelzijdig BBQ houden in Amsterdam? De catering van uw tuinfeestje of groot evenement nemen wij graag uit handen. Delight Catering Amsterdam verzorgt een veelzijdige BBQ. Niks is te gek, want wij bieden een groot assortiment aan. Wat dacht u van uw BBQ in Amsterdam te laten verzorgen door Delight Catering met:

BBQ Catering Amsterdam
BBQ Catering Amsterdam

Bij onze BBQ’s verzorgt Delight Catering Amsterdam standaard:

BBQ Catering Amsterdam
BBQ Catering Amsterdam

BBQ Catering Amsterdam met Delight Catering

Voor elke BBQ in Amsterdam leveren wij maatwerk catering. Zo kunnen wij ook:

Op onze Facebook pagina vindt u vele voorbeelden: https://www.facebook.com/DelightCatering

van mogelijkheden die wij bieden voor particulieren en bedrijven. Als familiebedrijf weten wij met een groot inlevingsvermogen, verse kwaliteitsproducten, vakmanschap, veel ervaring en een zeer dienstbare instelling uw BBQ in Amsterdam om te toveren tot een sfeervolle gebeurtenis waar nog lang over wordt na gesproken.

Contact voor een BBQ, walking dinner of sharing dinner?

Delight Catering in Amsterdam biedt particulieren en bedrijven heel veel meer mogelijkheden dan het houden van een BBQ alleen. Een walking dinner waarbij gasten 6-, 7-, 8- of zelfs 9-gangen krijgen aangeboden op een klein bordje is een nieuwe manier om eenvoudig contacten te leggen. Daag ons uit om van uw BBQ, feest of evenement een mooie herinnering te maken. Delight Catering denkt met u mee!

Ons assortiment